пʼятницю, 24 березня 2017 р.

ЗОШ I-IIст.ім.О.Полонської с.Селець

23 березня огляд художньої самодіяльності учнівських колективів продовжили учні та педагоги ЗОШ I-IIст. ім.О.Полонської с.Селець.
Тепла та привітна атмосфера панувала у шкільному вестибюлі де, із-за імпровізоаної, святково прибраної куліси вибігали, виходили, випорхували юні таланти, які приємно дивували та радували поважне журі у складі: начальника гуманітарного відділу Сергія Будцева, спеціаліста відділу Олени Гус, заступника директора районного Будинку школяра Миколи Огороднічука (голова журі) та методиста МК Зимнівської сільської ради Наталії Матвіюк, а також батьків та гостей, учнів школи.
До огляду було представлено 10 номерів у різних жанрах. У виконанні юних талантів звучали веселі та журливі пісні, запальні танці, жартівливі інсценізації, чудове декламування вірша, тощо... Вокальна група вчителів неабияк доповнила свято. Та, мабуть, найбільше запам'ятався усім флешмоб, у якому взяли участь чи не усі учні школи. Різноманітність та злагодженність рухів, швидкий темп, синхронність виконання у відповідності до тематики- це був справжній"Дитинства веселковий світ".
Звісно, за усіє цією красою стоїть неабияка робота вчителів які приклали чимало зусиль, щоб їхні вихованці могли гідно захистити честь школи.

Немає коментарів:

Дописати коментар